Pro sau contra…? (28)


Uf, stiu ca nu am mai postat in rubrica asta si imi cer scuze.Stiu cat de mult va place, dar am fost in pana de idei, si am zis ca decat sa bolborosesc pe-aici despre ceva neimportant, mai bine iau o pauza pana am cateva idei bune. Si uite ca m-am chinuit si am mai gasit despre ce sa vorbim. Binenteles, acum trebuie sa scriu fiecare idee care imi vine pe o hartie, ca daca nu, uit imediat.

De data asta m-am gandit sa vorbim despre Movie Companion-uri. In Romana, ‘Movie Companion’ se traduce ‘Cartea ilustrata a filmului’. Mai exact, e o carte care are maxim 200 de pagini, in care iti descrie cum s-a filmat un anumit film. Exista o multime de poze de la filmari, cu actori si cu producatori. De cele mai multe ori se fac astfel de carti la o ecranizare. De asemenea, in carte gasim pareri ale actorilor si a producatorilor. Mie mi se par foarte interesante astfel de carti, deci sunt PRO! Imi place sa vad cum s-a facut un film pe care il ador si cred ca, pentru aspirantii la o cariera in film, e foarte utila o astfel de carte! Plus ca, daca unul dintre actorii tai preferati joaca in filmul respectiv, cartea aceea poate fi foarte interesanta.

Ieri mi-am cumparat si eu prima carte de genul asta! Este vorba despre Movie Companion-ul filmului ‘The Host’. Are o multime poze cu Max Irons *laugh*, Jake Abel si Saoirse Ronan. Plus o multime de imagini de la filmari. Abia astept sa o citesc, sa vad ce si cum s-a intampla la filmari si sa vad declaratiile actorilor. Si coperta e superba:

the host companion

 

Voi ce parere aveti despre Movie Companion-uri? PRO sau CONTRA?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s