Se apropie Conventia UtopYA!


Nu stiu cati dintre voi stiu, dar in fiecare an, in America,  se desfasoara una dintre cele mai mari conventii de carte din lume. Anul acesta, conventia se desfasoara de pe 28 pana pe 30 Iunie.

utopYA

 

La UtopYA vin numai autoare, nu si autori! Femei care au scris fantasy, distopii sau paranormal se aduna pentru 2 zile si vorbesc despre carti. Dar nu numai autorii sunt acceptati la UtopYA, ci si cititori si fani ale autoarelor. Asta e unul dintre cele mai mari conventii si festivaluri care se desfasoara in America.

E o oportunitate grozava pentru autori sa isi promoveze cartea si pentru cititori sa isi cunoasca autorii preferati.

Anul acesta UtopYA se desfasoara in Nashville iar autori ca si Cameo Renae, Samantha Young, Frankie Rose si Shelly Crane se vor afla acolo.

Daca vreti sa aflati mai multe despre UtopYA, accesati site-ul lor: http://utopyacon.com Puteti afla ce autori vor fi acolo, programul si multe alte lucruri interesante.

Eu cred ca UtopYA e un eveniment la care toti autorii si cititorii ar trebui sa mearga. Mie, personal, mi-ar placea foarte mult sa merg, pentru ca unii dintre autorii mei preferati vor fi acolo. Panuiesc ca vor fi multe oferte si foarte multe oportunitati de distractie. Plus ca, iti poti cunoaste multi prieteni cititori cu care ai vorbit doar online. Sper ca, peste cativa ani, sa pot sa merg si eu!! 🙂

Voi ce parere aveti de UtopYA? V-ar placea sa participati?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s