I breathe music! (1)


Cred ca ati cam ghicit din titlu despre ce e postul si rubrica asta, nu? Dap, despre muzica. E, de fapt, rubrica “Music = life”, dar cu un titlu nou. Nu stiu ce mi-a venit azi dimineata (adica acum cateva minute:)) ) sa schimb titlul la rubrica. Ma cam plictisisem de cel vechi, ce-i drept. Sper sa va placa noul titlu. 🙂

Acum cateva zile (parca saptamana trecuta), noul album a lui Miley Cyrus, Bangerz a aparut pe iTunes si pe toate site-urile de muzica. Toata lumea era innebunita, inclusiv eu. Asteptam de mult albumul, pentru ca, oricat de nebuna ar fi Miley in ultima vreme, muzica ei mi se pare mai buna decat inainte. Mi se pare ca ii spune povestea si se cunoaste ca fiecare melodie e o intamplare sau o poveste din viata ei. Muzica ei e captivanta, diferita si transmite un mesaj.

Noul album, Bangerz, e exact cum m-am asteptat. Diferit, captivant si o descrie pe Miley. Sunt melodii diferite una de alta, dar care toate spun o poveste. Cred ca albumul ii descrie viata si relatia ei cu Liam. Toate melodiile imi plac, si am tot albumul download-at pe telefon, ddar sunt trei melodii pe care le ascult in continuu, si care mi se par cele mai bune: “Drive”, ‘F.U.’ si ‘Hands in the air’. Vi le las si voua mai jos. Sper sa va placa!:)

Nu-i asa ca sunt geniale?? Ah, da, si Adore You e alta melodie care imi place foarte mult, dar nu ca si cele de mai sus.

Ce parere aveti de Bangerz si de melodiile pe care vi le-am aratat? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s