OMG!Books (30)


OMFG! Am gasit o carte care suna ataaaat de bine. Din pacate mai avem de asteptat pana sa o putem citi: va fi lansata in 2014, pe 21 Mai, de HarperTeen. Imi cam vine sa plang cand ma gandesc cat de mult mai e pana in Mai. E, bine, ma si entuziasmez pentru ca pe 21 Mai anul scolar va fi terminat, iar noi vom scrie doar examenele. Hehehehe! :))

Ok, gata cu vorbaria. Cartea se numeste ‘Free to Fall’ de Lauren Miller. Cu o coperta simpla, dar graitoare, si o descriere care te face sa vrei sa o citesti imediat, Free to fall mi-a atras atentia imediat ce am vazut-o.

free to fall

 

What if there was an app that told you what song to listen to, what coffee to order, who to date, even what to do with your life—an app that could ensure your complete and utter happiness? What if you never had to fail or make a wrong choice?

What if you never had to fall?

Nu-i asa ca o vreti?Nu-i asa?! Ca eu o vreeeeeau! :((

Advertisements

4 thoughts on “OMG!Books (30)

  1. Yey…ce bine sună, chiar aş vrea să pot face rost de ea, dar mai e muuult până în 2014 Mai. mai am şi altele în listă, deci am cu ce să-mi ocup capul până atunci, dar când va apărea o s-o cumpăr sigur. Apropo, va apărea la Leda sau altă editură?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s