Characters I’d like to date :)


Uhm da, poate o sa vi sa para ciudat titlul asta, dar ‘Personaje cu care as vrea sa ma inalnesc’ pur si simplu nu imi suna bine. 😀

De ceva timp ma tot gandesc si fac listute peste listute. Ultima lista pe care am facut-o este cu personajele (masculine, evident) cu care as vrea sa ma intalnesc. Adica sa ies la o intalnire.Stiti voi ce vreau sa zic, nu? :))

De unde a pornit ideea acestei  postari? Pai, cred ca toate cititoarele inraite ajung, la un momentdat, sa se indragosteasca (intr-o masura mai mare sau mai mica) de vreun personaj masculin dintr-o carte. Pentru ca sunt atat de awesome si de sexy si atat de bine creeati incat… well, yeah, you kind get a crush on them! :)) Stiti de ce vorbesc, nu? :))

Well, eu am multe crush-uri pe personaje din carti. Binenteles, veti gasi multe dintre cartile mele preferate aici, pentru ca, deobicei, cand marchez o carte ca si ‘preferata’, e din cauza unuia sau mai multe personaje din respectiva carte.

Deci, sa incepem.

*Va voi lasa coperta cartii din care face parte personajul si motivul pentru care mi-ar placea sa ma intalnesc cu el.*

1. Augustus Waters – ‘Sub aceeasi stea’ de John Green

descărcare

Augustus Waters e… Augustus Waters. Nu pot sa vi-l descriu ca sa intelegeti, daca nu ati citit cartea. E adorabil, si hot, si frumos, inteligent, romantic, charistmatic s.a.m.d. E, cu mai putine cuvinte, un iubit perfect. 🙂

2. David Chios- ‘Creatura’ de Nely Cab

Creatura

David Chios e unul dintre personajele mele preferate ever. E foarte charmant,are niste replici geniale, e si destept, e si amuzant, si e si protector. Si stie si sa se distreze. Si, daca e sa o intrebam pe Isis, stie si sa sarute. :))

Mason – ‘Price of a Kiss’ de Linda Kage

price of a kiss

‘Price of a Kiss’ de Linda Kage e una dintre cartile mele preferate din vara asta. Unul dintre motivele acestui fapt este Mason, personajul principal masculin.

Mason e foarte misterios. La inceputul cartii a avut niste pereti construiti in jurul lui. Era distant, rece si nu lasa pe nimeni sa intre in a lui cochilie. Dar era, in acelasi timp, foarte sexy. Aproape ca puteam sa vad prin ochii lui Reese cat de frumos e. In ciuda ocupatiei lui (pe care, conform lui Reese, o facea foarte bine), Mason e un tip destept, amuzant si foarte charmant. Deci…da. 🙂

Ronin- Seria ‘Rook and Ronin’ de J.A. Huss

00_FINAL_TRAGIC_cover_huss_1200

Ronin mi-a placut din primul moment. E super flirty, foarte amuzant, destept, misterios si hot. Mi-a placut ca a stiut cum sa aiba grija de Rook si cum sa ii dea libertatea de care ea avea nevoie.

Q – ‘Tears of Tess’ de Pepper Winters

tears 6f tess

Hm… Q e un personaj special. Foarte complex si foarte diferit, Q nu m-a cucerit de prima data. La inceput mi s-a parut un nebun, dar apoi am inceput sa ii vad adevarata fata si mi-am dat seama ca, de fapt, e o persoana foarte buna. Si e si sexy, pe deaspura. 😉

Josh – ‘Mare Tranquillitatis’ de Katja Millay

mare tranquillitatis

Josh e un tip cu totul special. Nu il pot descrie. Trebuie sa cititi cartea ca sa intelegeti de unde vine crush-ul meu pe el.

Andrew- ‘The Edge of Always’ de J.A. Redmerski

the edge of never

Atat in primul volum cat si in al doilea, Andrew a fost un personaj foarte bine conturat si unul de-a dreptul special. Foarte grijuliu, charmant, sexy, inteligent si amuzant, felul in care a ‘adus-o la viata’ pe Camryn m-a cucerit complet. In ‘The Edge of Never’, Andrew a creeat o atmosfera speciala de care m-am indragostit. Nu pot spune acelasi lucru si despre ‘The Egde of Always’, care nu ma incanta deloc.

Four – Divergent de ‘Veronica Roth’

divergent

Four e un tip foarte dur, dar totusi foarte sensibil si grijuliu si cred ca asta a cucerit milioane de fete si femei in lumea asta care au citit ‘Divergent’. Are parti dure, care pot sa te sperie, dar si parti sensibile, care te cuceresc. Relatia lui cu Tris e superba si felul in care vorbeste, se comporta si are grija de ea m-au facut sa ma indragostesc de el pentru cateva luni. :))

Jeremy – ‘Virtuosity’ de Jessica Marttinez

virtousity

Asa cum stiti, ‘Virtuosity’ e una dintre cartile mele preferate. Jeremy e un adevarat… deliciu. Daca asta are vreun sens. :))

1. E violonist. 😀

2. E foarte diferit, amuzant, ironic, grijuliu, pasionat de ceea ce face si talentat.

3. E hot.

4. E Jeremy din ‘Virtuosity’. Ca sa intelegeti despre ce vorbesc, trebuie sa cititi cartea.

Lucas – ‘Easy’ de Tammara Webber

easy

Lucas are tatuaje. E frumusel si tot timpul flirty, dar are si o latura misterioasa, foarte dark si serioasa, care m-a fermecat din prima. Are un fel de a vorbi… 😀

Adrian – ‘Bloodlines’ de Richelle Mead

bloodlines_320

Aici nu am multe de explicat, nu? Cred ca toate ati fost fermecate de Adrian, nu? Ironia lui e geniala!

Adam – ‘Shatter me’ de Tahereh Mafi

Shatter me

Aici nu imi amintesc prea bine de ce am avut un crush pe Adam. Stiu doar ca mi-a placut de el. Va spun mai multe dupa ce voi citi al doilea volum. :))

Astea sunt toate personajele cu care mi-ar placea sa imi da o intalnire sau doua. :)) Mda, sunt ciudata. But I’m proud of it! 🙂

Voi aveti personaje cu care v-ar placea sa va intalniti? Daca da, care? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s