Concurs fulger!!!


Update: Comentariile le voi aproba maine, deci nu va ingrijorati daca nu va vedeti comentariul! 🙂

A venit vremea pentru concursul fulger pe care vi l-am promis de atat timp!! Asta nu va fi singurul concurs pe care il voi posta astazi. Mai am un alt concurs pregatit pentru voi, dar asta mai tarziu. 🙂

La acest concurs fulger aveti sansa sa castigati un pachet cu 4 eBook-uri: “Hate at first sight” de Diana Nixon + “The Long Journey to sincerity” de Jason Ellis+ “Shadows & Voices” de Jason Ellis + “Greekorian” de Lacole Kinter.

Hate at first sight

18323073

shadows&voices

18684811

Ca sa castigati acest pachet, aveti timp pana maine dimineata sa imi lasati un comentariu la aceasta postare. Orice comentariu! Dar atentie, un singur comentariu de persoana!! Maine dimineata, dupa ce vin de la scoala, voi anunta castigatorul, care va fi ales prin random.org !  Castigatorul va primi toate cele 4 eBook-uri de mai sus.  🙂

Ready?

Set?

Go!!!

Advertisements

24 thoughts on “Concurs fulger!!!

  1. La multi ani!!!!!Sa ai parte de cat mai multe postari si de foarte multi followeri! Ma bucur ca exista blogul tau si sper sa te pot urmarii cat mai des! LA MULTI ANI!

    Like

  2. Ok, inainte sa plec de acasa, ma intristasem ca nu apuc sa particip la concurs, pentru ca incepea in cateva minute iar eu trebuia sa plec la meditatii :)) ajung acasa, si aflu ca totusi e un altfel de concurs fulger. Destul de dragut 😀 multumim.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s