Fangirling over… (7)


Fetelor, nu-i asa ca v-a fost dor de o postare in cadrul rubricii asteia? Stiaaaam eu!!:))

Pentru aceasta postare avem nevoie, in special, de fanele filmului ‘The Perks of Being a Wallflower’. Pentru ca vom ‘fangirl-ui’ din cauza lui Logan Lerman si a lui Ezra Miller! Mai, mai usor cu suspinele ca vi le aud din Grecia! :))

Logan Lerman si Ezra Miller au fost colegi in filmul ‘The Perks of Being a Wallflower’, unul dintre filmele mele preferate. Si mda, ambii m-au cucerit. Binenteles ca trebuia sa postez despre ei pe blog. 🙂

Hm… zic sa incep cu Logan Lerman.

ogan lerman  image

Logan (Wade) Lerman s-a nascut pe data de 19 Ianuarie 1992, in Beverly Hills, intr-o familie de Evrei.  Logan are un frate, Lucas, si o sora, Lindsey. La varsta de doi ani, Logan i-a zis mamei lui ca vrea sa devina actor. La 4 ani, deja avea un agent si avea programate 2 reclame. Prima lui aparitie pe marele ecrane a fost ca si William, fiu a lui Mel Gibson in filmul ‘The Patriot’. De atunci, Logan a jucat in numeroase filme de succes cu zeci de actori  mari. In 2010, Logan a jucat in ‘Percy Jackson & The Olympians: The Lighting Thief’ rolul principal, adica pe Percy. De atunci se afla intr-o continua ascensiune in lumea filmului, si continua seria de succes cu care s-a consacrat. Un alt film in care a jucat a jucat este ‘The Perks of Being a Wallflower’, film care a avut un mare succes. 🙂

images

Eu pe Logan l-am vazut de o mie de ori in reviste, dar niciodata nu i-am dat prea mare importanta. Da, asa cum vedeti in poze, e foarte frumusel. Dar ca sa te ‘indragostesti’ cu adevarat de el trebuie sa il vezi cum joaca, sa te uiti la interviuri si sa citesti multe despre el. In afara ca e frumusel si adorabil si eighrhgwr, e si foarte destept si amuzant. Si e un actor extrem de bun! Cel putin in ‘The Perks of Being a Wallflower’ a facut o treaba minunata!

Deci da! Thumbs up for Logan!

Acum, cat despre Ezra…

1240371_379680352160797_860239541_n

Ezra Matthew Miller s-a nascut pe 30 Septembrie 1992, in New Jersey, America. Mama lui, Marta,este o cunoscuta dansatoare,iar tatal lui este editor la Workman Publishing.Ezra se considera  Evreu, cel putin spiritual. El este cunoscut pentru rolul lui Vincent ‘Vinnie’ Rizzo Jr., din City Island (2009). De asemenea, din portofoliul lui fac parte si filme ca ‘Another Happy Day’, ‘We need to talk about Kevin’ si, asa cum bine stiti, ‘The Perks of Being a Wallflower’.

L-am vazut pe Ezra pentru prima data in ‘The Perks of Being a Wallflower’. Si l-am adorat de la inceput. Da, poate ca nu e cea mai frumoasa vedeta din lume. Dar e destept, amuzant, are talent si e charmant. Am urmarit multe interviuri cu el si pot spune ca Ezra e unul dintre actorii mei preferati. Personal, cred ca e facut pentru asta.

Si acum, intrebarea… Logan Leran sau Ezra Miller?

Cred…practic…nu prea stiu… dar s-ar putea…uhm… deci…uhm… Logan..uhm… cred.

Voi, pe cine alegeti? Pe Ezra sau pe Logan? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s