Pagini pe care trebuie sa le vizitati!


Toata lumea stie ca sunt dependenta de Facebook. Si chiar daca multi spun ca Facebook-ul a ajuns sa fie un fel de Hi5 (Vi-l mai amintiti?!), eu nu ma pot desparti de el. Pur si simplu, imi place. Imi place sa fiu in grupuri, imi place sa interactionez cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si mine, imi place sa vad fotografiile altora, dar cel mai mult si mai mult imi plac anumite pagini.

Ador sa stau pe Facebook si sa gasesc pagini care posteaza niste lucuri atat de frumoase incat sa nu te poti abtine sa le dau like sau share, oricat de enervanta as deveni pentru ceilalti. Am 2 pagini preferate, care posteaza niste citate si niste fotografii atat de frumoase, incat te impresioneaza. M-am decis ca astazi sa vi le arat si voua.

Prima pagina se numeste Free. si e una dintre paginile care e extrem de frumoasa si de bine facuta. Ma tot intreb de unde gasesc ataaat de multe lucruri, fotografii si citate, atat de frumoase! ‘Free’ este o pagina pe care ar trebui, cu siguranta, sa o vizitati. Sunt sigura ca veti gasi ceva care sa va placa. De exemplu, in momentul asta, in care scriu postul asta, am dat peste fotografia asta, postat de ei.

10009760_509911949119493_195966579_n

Sau, de exemplu, descrierea pagini e urmatoarea:

“Love is hate. War is Peace. No is Yes. And we’re all free.”

Cat de frumos e asta?

Cealalta pagina care ma uimeste mereu este Word Porn. Probabil ca ati mai auzit de ea, dar eu am descoperit-o de-abia acum cateva zile. Dar pot sa spun ca e pagina mea preferata. E o pagina despre cuvinte, scrisa in cuvinte, descriind emotii si trairi. Unul dintre lucrurile mele preferate la pagina asta e ca posteaza chestii de genul asta:

262587_283737655095411_512421832_n

Sunt atat de interesante!! Ador momentele in care intru pe Facebook si dau peste postari facute de Word Porn, pentru ca sunt sigura ca voi gasi ceva frumos, in care sa ma regasesc si care sa ma faca sa zambesc.

Daca cunoasteti pagini de genul asta, va rog sa le impartasiti cu mine. Pur si simplu, le ador, dar mi-e greu sa le gasesc.

Advertisements

5 thoughts on “Pagini pe care trebuie sa le vizitati!

  1. Și mie-mi place să fiu în grupuri, dragă Bianca. Dar să fie reale, nu virtuale. C-așa-s eu, și-mi place să-mi exercit calitatea orală, cât o fi ea de dezvoltată… sau nu. Da’ și să simt cum miroase, să văd cum se mișcă și cum se comportă cel cu care vorbesc. Că altfel s-ar putea foarte bine să fie o înșelătorie! 😉

    Like

    1. Binenteles ca le prefer pe cele reale, dar, cateodata, cand nu avem timp sau posibilitatea de a ne afla intr-un grup de prieteni, mai apelam si la Facebook. Nu e acelasi lucru, dar nu e nici foarte diferit.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s