Currently reading… (48)


Hello! Nu, n-am murit. Sunt inca aici, doar ca am fost ingropata in repetitii, concerte si iarasi repetitii. Vreti sa va spun care a fost programul meu de weekend-ul asta? Ok.

Vineri m-am trezit de dimineata, pe la 8, si am studiat pana pe la 11. Apoi am plecat, cu vioara si cu un rucsac plin cu partirui, carti si manuale, la prima ora de rusa. Yaay! Binenteles, ziua nu se putea termina asa de usor, asa ca, dupa o ora jumatate de rusa, a trebuit sa ma duc repede, repede, la ora de pian. Oh, dar stati asa! Ma suna corepetitoarea! Nu mai poate ajunge la repetitia de la 4. Oh, ok, am o ora libera. La 5:10 trebuia sa fiu, insa, din nou la conservator, pentru repetitia finala pentru concertele din weekend. Am dat o fuga pe la librarie, iar rezultatele le veti vedea maine. Ziua s-a incheiat cu mine fiind obosita, chiar si dupa un Redbull.

Sambata. 9:30. Examen la armonie. Relativ usor, dar tot m-am consumat, mai ales ca am avut de rezolvat o tema destul de dificila. A urmat o ora de vioara. Oh da, am uitat de repetitia pentru examenul din iunie! Niiice! Cand am terminat, am dat o fuga pana la librarie sa iau ce imi pastrasem de Vineri. Dupa cam o ora pe autobuz, am ajuns acasa, unde am mancat, m-am odihnit un pic, m-am “incalzit” pentru concert (adica am cantat piesa), m-am machiat, m-am imbracat si am pornit-o la drum. Ajuns acolo, am asteptat cam o ora jumate sa intru pe scena. Deja cand a venit randul meu, eram pe jumatate adormita, amortita, dar entuziasmata sa cant. Am avut succes. Dar, in momentul in care am iesit de pe usa conservatorului, tot ce vroiam sa fac e sa ma asez jos si sa nu ma mai ridic de-acolo. Asta daca nu mi-ar fi fost foame de lup. Cand am ajuns acasa, m-am bagat in pat, am ascultat putina muzica si am adormit bustean. Cand m-am trezit, tot obosita eram.

Azi dimineata m-am trezit pe la 8, m-am pregatit si am plecat la concert. De data asta, au fost mai putin inaintea mea, asa ca am fost mai fresh si mai treaza. :))

Da, si uite asa am ajung, la 16 ani neimpliniti, sa ma simt ca un om de 80 de ani. Mi-au mai ramas 2 examene la conservator, iar examenele de la scoala de-abia incep pe 29. Mai am…

Cu toate astea, am profitat de timpul mort din autobuz sau de pe holurile conservatorului sa citesc.

Saptamana trecuta am terminat “Lolita”. Mai, buna. Foarte buna! Dar nu i-am dat 5 stele (nu ca ar conta), pentru ca mi s-a parut un pic greoaie si plictisitoare pe alocuri.

Planuisem sa scriu recenzia weekend-ul asta, dar de-abia m-am convins sa deschid laptop-ul.

Promit, promit ca o scriu saptamana asta. Pe cuvant de violonist!

Chiar daca am vrut sa imi las paperback-urile adunate in Martie, Aprilie si Mai (21 la numar) pentru la vara, sa am ce citi pe plaja (ma strange-n spate sa imi iau Kindle-ul. Nici nu stii cum il scap si dupa imi va parea rau), m-am apucat de “Th1rteen R3asons why” de Jay Asher.

2813153 (1)

Asta e una dintre cartile pe care am vrut sa o citesc de pe vremea cand eram in Romania. Adica de mai bine de 3 ani. Si uite ca IN SFARSIT am reusit si am pus mana pe ea.

Hm… sincera sa fiu, nu ma pot conecta cu Hannah cum ar trebui. Motivele ei nu mi se par extraordinar de convingatoarea. Da, o inteleg pentru ca am trecut si eu printr-o parte din ce a trecut ea, dar tot nu le vad ca pe un motiv sa iti iei viata. Imi place foarte mult, insa. Cred ca e una dintre cartile alea pe care nu le adori si nu sunt chiar aproape de inima ta, dar tot o vei recomanda tuturor.

Mai multe detalii dupa ce o termin. Am citit cam… 212 pagini. 😀

Dupa ce termin cu “Th1rteen R3ason why” (acusi,adica) vreau neaparat sa citesc “Forgive me, Leonard Peacock”. Si tocmai am realizat ca sunt asemanatoare si ca ador cartile mai triste.

Voi ce mai faceti, ce mai cititi, cum mai sunteti? Jee, mi-a fost dor de blog!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s