#30DaysBookChallenge – Ziua 6: Personajul masculin preferat


Continuand continuarea pe care a inceput-o la inceputul lunii, Alexandra ne-a intrebat astazi care este personajul nostru masculin preferat. Greu, trebuie sa recunosc. Mi-au venit multe nume in minte si, probabil ca daca nu as fi citit seria “Gabriel’s inferno”, as fi raspuns cu Edward, sau Augustus, sau Four. Batalia s-a dus, insa, intre Aaros din ‘Shatter me’ si Gabriel si ‘Gabriel’s Inferno’. DAca ar fi sa aleg, i-as alege pe amandoi, dar nu pot. Asa ca, cu mult efort, l-am ales pe Gabriel.

image

Cei care au citit aceasta carte stiu despre ce vorbesc. Gabriel e destept, sexy, uneori amuzant, grijuliu, pasional si are o combinatie de bad boy si good boy. Latura lui mai intunecata este, probabil, unul dintre cele mai atractive lucruri la personalitatea lui, chiar daca nu este un lucru neaparat bun.

L-am adorat pe Gabriel, personajul lui Sylvain Reynard, inca de la inceput. Ma dau in vant dupa genul asta de personaje – si barbati – care stiu ce vor si au acest aer de… nici nu stiu cum sa il descriu. E ceva fascinant la ei si tot ce vrei sa faci este sa citesti cat mai mult despre ei.

Gabriel este, de asemenea, iubitul perfect. Desi multa lume compara ‘Gabriel’s inferno’ cu ’50 Shades of Grey’, cred ca este total gresit, iar primul motiv ar fi chiar personajul principal. In timp ce Grey este un badaran – din ce am auzit -, Gabriel pune dorintele Juliei inaintea dorintelor lui si are mai multa grija de ea decat de el. Gabriel stie sa iubeasca si nu ai cum sa nu il adori pentru asta.

image

Dupa mine, Sylvain a creat personajul masculin perfect. Gabriel este greu de descris si cel mai bine ar fi sa cititi singuri si sa va convingeti. 🙂

Puteti vedea care sunt personajele masculine preferate ale celorlalte bloggerite participante cu un simplu search cu hashtag-urile #30DaysBookChallenge si #TalesOfABookaholic pe Facebook. 🙂 

Advertisements

2 thoughts on “#30DaysBookChallenge – Ziua 6: Personajul masculin preferat

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s