Noi aparitii la editura Trei – ‘Extazul lui Gabriel’ de Sylvain Reynard


Cred ca stiti deja ca m-am dezobisnuit sa postez astfel de stiri, dar de data asta stiu ca multi dintre voi asteptati aceast anunt si va veti bucura de el.  Este vorba despre aparitia volumului doi din seria ‘Infernul lui Gabriel’, adica ‘Extazul lui Gabriel’! Dap, a aparut la editura Trei! Cine este entuziasmat? Eu sigur da, chiar daca am terminat seria de vreo doua saptamani. Insa de-abia astept sa cititi si voi volumul doi si sa imi spuneti parerile voastre despre noul episod din povestea lui Julianne si a lui Gabriel. Yay!

Titlul in engleza al cartii este ‘Gabriel’s rapture’ si sunt sigura ca intorsaturile de situatie din carte va vor lasa cu gura cascata.

Ador, de asemenea, coperta. Priviti:

extazul lui gabrielIar aceasta este descrierea:

În Extazul lui Gabriel, a doua parte a trilogiei dedicate poveştii de iubire dintre profesorul Emerson şi studenta Julianne Mitchell, Sylvain Reynard aprofundează intriga din Infernul lui Gabriel, centrând povestea pe iniţierea tinerei inocente în tainele seducţiei. Gabriel Emerson o va duce pe Julianne într-o vacanţă romantică la Florenţa, locul întâlnirii dintre Dante şi Beatrice, unde cei doi vor trăi cu ardoare extazul şi bucuria iubirii împărtăşite.
Dar, la întoarcere, fericirea le este ameninţată de intrigile unei foste studente, care risca să distrugă atât cariera academică a lui Gabriel, cât şi aspiraţiile universitare ale lui Julianne – şi, mai presus de toate, relaţia lor.
Pentru a o păstra pe Julianne, Gabriel trebuie să se împace cu spectrele trecutului şi să sacrifice o parte din fiinţa lui pentru a o salva pe aceea care l-a salvat, la rândul ei, din capcanele autodistrugerii.

„În timp ce el o mângâia blând pe obraz, Julia se uita în ochii albaştri, tulburi, ascunşi acum de ochelari. Era atât de chipeş la costum. Nespus de sexy.
Cu un gest îndrăzneţ, trase de marginea papionului şi simţi cum i se desface mătasea între degete. Înfăşură materialul o dată pe deget, trăgându-l spre ea să-l sărute.”

Sylvain Reynard a fost semifinalist Goodreads Choice Awards la categoria Best Author în 2011 şi 2012. Trilogia din care face parte Extazul lui Gabriel figurează pe lista de bestselleruri New York Times şi USA Today.

„Poveştile mele preferate sunt acelea în care personajul porneşte într-o călătorie, fie una într-un loc fascinant, fie una personală în care se descoperă pe sine însuşi.” – Sylvain Reynard

Pentru ca sunt sigura ca v-am facut curiosi (daca nu, puteti citi recenzia mea aici), va voi lasa link-ul de comanda aici.

Puneti-va pe comandat si pe citit acum!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s