Noutati despre ecranizarea cartii “Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children”


Va aduceti aminte cand ecranizarile erau atat de rare incat atunci cand se anunta o noua ecranizare, vuia, practic, tot internetul? Ei bine, acea vreme ese de mult apusa, pentru ca in fiecare saptamana auzim de o noua ecranizare. Sincera sa fiu, deja mi se pare ca se exagereaza un pic. Cam toate cartile cu un pic mai mult succes ajung sa fie ecranizate si isi cam pierde valoarea. Dar banuiesc ca multa lume se va bucura de ce urmeaza sa anunt mai jos, asa ca despre ecranizari vom discuta alta data. 🙂

Asa cum probabil ca v-ati dat seama din titlu, foarte apreciata carte a lui Ransom Riggs (a.k.a. sotul lui Tahereh Mafi), “Miss Peregrine’s home for Peculiar Childer” va fi ecranizata! Pentru ca producatorii vor sa inceapa producatia in primul trimestru al anului 2015, deja se aleg actorii. Filmul va fi produs de Chernin Entertainment, iar directorul este Tom Burton.

miss

Dar asa nu este tot! Eva Green a fost aleasa sa joace rolul gardianului care protejeaza copii din orfelinat, iar Ella Purnell si Asa Butterfield sunt in negocieri pentru rolurile principale ale povestii. Aparent, Butterfield este preferatul producatorilor pentru rolul principal si ambii Purnell si Butterfield negociaza in prezent cu producatorii. Desi nu este 100% sigur, se pare ca avem primii actori din ecranizarea de care multa lume se va bucura.

ella purnell

asa

eva

Desi nu am citit inca romanul, dupa toate recenziile peste care am dat si dupa tot ce imi inspira coperta, cred ca acesti actori se potrivesc. Vreau tare mult sa citesc cartea lui Ransom cat mai repede si sper ca mai multe vesti despre ecranizare ma vor motiva sa pun mana pe carte inainte sa fie lansat filmul.

Filmul este inca in primele stadii, dar sunt sigura ca voi avea mai multe vesti in curand. Promis sa va tin la curent cu tot ce se intampla in lumea filmului, dar mai ales cu aceasta ecranizare! 🙂

Deci, cine este entuziasmat pentru ecranizarea aceasta? 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s