Concurs Aniversar 2: “If we burn…”


Update: Pentru a nu se copia raspunsul, voi aproba toate comentariile dupa incheierea concursului. Nu va ingrijorati, insa! Eu le vad pe toate! 🙂

Iata ca a sosit si vremea celui de-al doilea concurs aniversar! M-am gandit mult la acest concurs si am vrut sa fie cat mai special cu putinta.

Ca si la primul concurs aniversar, de data asta dau doua premii. Curiosi despre ce este vorba? Okay…

Premii:

1. Unul dintre premii este un set de trei carti. Este vorba despre o serie foarte faimoasa si pe care eu o iubesc mult. Insa nu va spun despre ce carte este vorba. Va trebuie sa ghiciti voi asta… 🙂

2. Al doilea premiu este un pachet surpriza de obiecte promotionale.

Totul la acest concurs este surpriza! 🙂

Conditii de participare:

M-am gandit la ceva mai inedit de data asta. Pentru a intra la tragerea la sort pentru unul dintre premii, trebuie sa continuati fraza “If we burn…” si sa imi spuneti din ce carte este. Cartea respectiva este si primul premiu al acestui concurs.

Cred ca este destul de usor, avand in vedere ca am vorbit de multe ori despre seria asta, dar si despre fraza de mai sus.

Durata concursului: 3/12/2014 – 11/12/2014

La acest concurs vor fi doi castigatori. Unul va primi seria de carti, iar celalalt va primi pachetul cu obiecte promotionale.Ambii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati pe data de 12 Decembrie. 

Simplu, nu-i asa? Va urez succes la toti!

Daca vreti, puteti impartasi bucuria acestei aniversari si cu prietenii vostrii. Dati share acestui concurs pe Facebook, folosind hashtag-ul #HappyBirthdayBianca2b si voi alege un cititor mai norocos care sa primeasca un micut cadou… 🙂

Advertisements

36 thoughts on “Concurs Aniversar 2: “If we burn…”

 1. Se intampla sa stiu ceva cu “If we burn” din doua carti, dar de vreme ce ai spus ca face parte din acea serie, sper ca este vorba de The Hunger Games.
  “If we burn, you burn with us”

  Like

 2. Buna!:)
  “If we burn you burn with us” din cartea “The hunger games: Mockingjay” scrisa de Suzanne Collins.

  Like

 3. In primul rand, La multi ani si felicitari pentru blog!

  Si raspunsul la concurs: “Fire is catching! And if we burn, you burn with us!” (n-am putut sa ma abtin sa nu pun si acel inceput) – greu de uitat citatul, avand in vedere ca am vazut si filmul de curand 😀 si este din Mockingjay, ultima carte a trilogiei The Hunger Games!

  Like

 4. I’m dying! Dacă nu câștig asta îți hăcuiesc blogu! :))) (O să-mi ia încă vreo patru ani să învăț să fac așa ceva dar sper că peste încă patru ani vei fi tot aici!)
  Fraza e “If we burn, you burn with us!” și e din a treia carte din trilogia The Hunger Games a lui Suzanne Collins, Mockingjay.

  Like

 5. “If we burn, you burn with us.”
  Citatul face parte din ultima carte ( Revolta ) a trilogiei Jocurile foamei

  Like

 6. “If we burn, you burn with us” – replica lui Katniss din “Jocurile foamei” volumul 3,”Revolta”

  Like

 7. ‘If we burn, you burn with us!’ , citatul este din Mockingjay, volumul 3 al trilogiei The Hunger Games de Suzanne Collins.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s