#30DaysBookchallenge – Ziua 18: Cartea preferata citita pentru scoala


Revenim cu #30DaysBookChallenge (probabil cea mai mare provocare ever 😀 ) cu cerinta de a alege o carte preferata citita pentru scoala.

Ei, aici m-ai prins, Alexandra!

Adevarul este ca nu am citit niciodata o carte pentru scoala.Cand eram in Romania, eram la o scoala de muzica, unde centrul atentiei era muzica. Nu eram ca celelalte scoli, iar cerintele si activitatile noastre erau altele decat activitatile de la scolile normale. Principalul nostru scop era sa invatam muzica, asa ca cititul pentru scoala nu era trecut in programa.

Concluzia este ca in cei sase ani in care am invatat in Romania, nu am fost nevoita sa citesc nici o carte pentru scoala.

Cand m-am mutat in Grecia, s-a intamplat acelasi lucru, numai ca din motive diferite. Programa scoala de aici nu include citirea cartilor, pur si simplu. Da, aveam ora speciala pentru  literatura, dar nu ne obliga nimeni sa citim carti. Lectura nu era obligatorie. Studiam, pur si simplu, texte din anumite carti, prevazute de programa.

Asa ca n-am fost nevoita niciodata sa citesc o carte pentru scoala, lucru pentru care sunt recunoscatoare. Insa despre cititul obligatoriu pentru scoala vom vorbi alta data.

Daca m-ai fi intrebat asta dupa vacanta asta de iarna, probabil ca as fi putut sa iti raspund. Anul asta suntem nevoiti sa citim o carte pentru scoala, asa ca sunt tare curioasa ce va fi. Voi reveni, cu siguranta, cu mai multe despre aceasta experienta. 🙂

Nu stiu daca este okay sau nu, dar nu pot raspunde la aceasta intrebare. Nu este vina mea, insa! Promit sa va spun cand am sa citesc o carte pentru scoala.

Insa vreau neaparat ca voi sa ne spuneti care este cartea voastra preferata, citita pentru scoala. Puteti face asta in comentariile aici sau pe Facebook, folosing hashtag-urile #30DaysBookchallenge, #TalesOfABookaholic si #Bianca2b.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s