Reading is even more sexy with #HotDudesReadings !


Ca sa intelegeti acest titlu, trebuie sa fiti trei lucruri. In primul rand, soareci de biblioteca. Trebuie, adica, sa fiti cititori inraiti si sa stiti cam tot ce se intampla in lumea cartilor. In al doilea rand, trebuie sa fiti utilizatori ai retelei de socializari Instagram. In al treilea rand, trebuie sa fiti… ei bine, femei. Binenteles, acest post este pentru toata lumea.

Cu toti stim ca cititul este sexy. Haideti, recunoasteti! Netinand cont de sexul vostru, in momentul in care vedeti o persoana de sex opus cititi, sunteti automati un pic mai atras de acea persoana.Mie, cel putin, asa mi se intampla. Cititul este sexy si toata lumea o stie. 😉

Daca ma cunoasteti cat de cat, stiti ca nu ador nimic mai mult decat sa citesc. Imi plac cartile, dar le fel de mult imi plac si tipii frumusei. Ca sa fiu mai exacta, imi plac tipii frumusei care citesc si stiu sa fie ei insusi. Am chiar si o rubrica pe blog care sa demonstreze asta, Fangirling over… si cred ca deja ati inteles dupa nenumaratele randuri in care v-am vorbit despre cat de frumusel este x sau cat de destept si amuzant si sarmant este y.

Okay, ati inteles deja ca noi, fetele si femeile, iubim cartile si barbatii frumosi. Insa ce iubim si mai mult? Combinatia de barbati si de carti. Mai exact, iubim tipii care citesc. Adoram barbatii care sunt inteligenti si care au o biblioteca mai mare ca si ego-ul lor.

De cate ori nu v-ati fi dorit sa existe o pagina in care sa puteti intra si sa va puteti holba cat e ziua de lunga la niste foarte frumusei barbati citind? Nu-i asa ca este o imagine extraordinar de frumoasa? Ei bine, acum o puteti face! Cum? Foarte simplu!

Cineva a avut geniala idee de a deschide un cont pe Facebook dedicat tuturor cititorilor inraiti. Nimic nou in asta. Insa pe pagina asta se posteaza numai poze cu… hot dudes reading! Yup, you got that right! O pagina pe care se posteaza poze cu barbati citind. Nu-i asa ca e o idee buna? Haideti, fetelor, sunt sigura ca sunteti deja pe Insta! 😉

Pagina aceasta se numeste @hotdudesreadings si, desi a fost deschisa de-abia… ieri, are mai bine de 99.000 de follow-eris. Pun pariu ca 90.000 dintre ei sunt femei, 😉 Cui nu-i place, pana la urma, o imagine atat de frumoasa? Si nu numai una, ci mai multe! Dimineata, cand am intrat pe pagina, erau mai multe poze, dar acum au fost sterse cateva din ele si se gasesc numai 6. Dar si 6 sunt bune, nu? Pagina aceasta isi castiga rapid notorietatea si cred ca ar trebui sa o verificati si voi! Nu aveti nimic de pierdut, va asigur.

Ca sa vizitati pagina, trebuie sa dati un click aici. Hai, repede pe Insta cu un follow, fetelor!

#ReadingIsSexy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s