Sapte pagini de Facebook care merita vizitate


In incercarea de a schimba un pic decorul, vreau sa vorbesc un pic despre cele sapte pagini de Facebook pe care eu le vizitez in fiecare zi. Cred ca merita sa le vizitati si voi, in special daca sunteti iubitori de citate sau iubitori de carti. Am sa va explic la fiecare pagina de ce apreciez pagina respectiva.

Vreau sa specific ca aceasta postare nu are scop publicitar. Pentru ca ador aceste pagini, vreau ca mai multa lume sa le viziteze si sa se bucuovie re cat mai mult de continutul minunat.

1. The Reading Room

the reading room 1

Sunt sigura ca daca sunteti utilizatori ai Facebook-ului si cititori inraiti stiti deja aceasta pagina. The Reading Room posteaza imagini si articole ce au legatura cu carti. Ca si cititor inrait, m-am regasit in multe dintre postarile lor si ador sa intru in fiecare zi, sa verific noile lor postari si update-uri. Daca vreti sa vizitati si voi aceasta pagina minunata, o puteti face cu un click aici.

2. Free.

free.

La descrierea paginii ‘Free.’, scrie ‘Personal blog’, asa ca imi este foarte clar ca pagina aceasta nu este facuta pentru ca administratorul sa castige bani. Urmarind continutul, am ajuns sa inteleg ca cel sau cea care detine pagina este pasionat de poezie, literatura buna si imagini vintage. La randumi fiind o mare admiratoare de vintage si poezie, ador sa intru in fiecare zi sa citesc noile postari si am multe imagini postate de ei salvate la mine in tableta. Am gasit cateva citate care ma reprezinta foarte bine si cred ca toata lumea ar trebui sa viziteze aceasta pagina, dand un click aici.

3. Word Porn

wordporn

Word Porn este o pagina care posteaza zilnic citate, in marea majoritate scrise de autori mari. Aceasta pagina abordeaza subiecte ca si povestile, cartile, citatele si viata in general. Daca va plac citatele, merita sa o vizitati aici.

4. Literatura is my Utopia

literature is my utopia

‘`Literature is my Utopia” se ocupa cu literatura, asa cum cred ca ati inteles deja dupa titlu. Ca si pe pagina ‘The Reading Room’, pe aceasta pagina puteti gasi cam tot ce vreti despre carti, scris, literatura si… cuvinte, in general. Este o pagina potrivita pentru toti cititorii. Puteti arunca un ochi aici.

5. Movie Quotes

movie quotes

Dupa cum bine stiti, imi plac filmele. Imi plac, de asemenea, si citatele din film, in special in care sunt din filmele mele preferate. Daca pagini despre literatura si carti am gasit, trebuia sa gasesc si o pagina despre filme. Si nu orice pagina, ci una mai speciala. Am gasit aceasta pagina in “Movie Quotes”, o pagina care posteaza citate din filme. Am gasit cateva filme foarte bune din cauza paginii acesteia si chiar imi place sa intru si sa vad ce au mai postat. O puteti verifica aici.

6. Tumblr

tumblr

Nu ma refer la site-ul tumblr, si la o pagina de Facebook numita ‘tumblr’, care posteaza update-uri si postari in genul celor de pe tumblr. Cred ca pagina aceasta este mult mai potrivita adolescentilor, pentru ca adminitratorii posteaza intamplari din viata lor, probleme si nelamuriri pe care le au si cred ca adolescentii se pot regasi in postarile lor. O puteti vizita aici.

7. Born to die

born to die

Din nou, Born to Die este o pagina mai mult pentru adolescenti. Imi plac mult postarile lor pentru ca sunt vintage si uneori mai… dark. ‘Born to die’ este o pagina care merita vizitata, cu siguranta. O puteti vizita cu un simplu click aici.

O alta pagina pe care merita sa o vizitati este…Bianca2b. Nu m-am putut abtine. 😀 Daca vreti sa stiti ce fac in fiecare zi, ce mai citesc, ce filme mai vad si daca vreti sa vorbim mai usor, o puteti face vizitand pagina de Facebook a blogului.

Acestea sunt paginile de Facebook pe care eu le vizitez foarte des. Daca aveti alte pagini pe care vreti sa mi le recomandati, chiar va rog sa o faceti. 🙂

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Sapte pagini de Facebook care merita vizitate

  1. Trebuie să îți mulțumesc pentru această postare! Nu auzisem de paginile Free și Literatura is my Utopia. Îmi plac mult.
    Îți recomand pagina berlin-artparasites (https://www.facebook.com/berlinartparasites?fref=ts). Cred că este pagina mea preferată de pe facebook. E genul de pagină care chiar cred că ar lăsa un gol în mine de ar fi ștearsă. Mă regăsesc atât de mult în toate cuvintele scrise. Sper să îți placă! ^^

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s