Asta nu e revolutia #colectiv


12065861_10153653503093433_11240270513579813_n Ce se intampla acum in Romania nu este numai revolutia Colectiv. Da, de acolo s-a plecat. Insa nu sunt de acord cu oamenii care spun ca asta este revolutia Colectiv.

Dragi prieteni, mii de oameni ies acum in strada si stau in frig de ore intregi pentru ca tragedia de la Colectiv a fost picatura care a umplut paharul. De la revolutia din ’89 au trecut 26 de ani. 26 de ani in care Romania a fost condusa de niste imbecili, de niste hoti. Nedreptati, hotie, coruptie, rasism, prostie. Aceste cuvinte si multele altele descriu politica din Romania. In ochii unora, descriu intreaga Romanie. Insa in ultimele zile o Romanie intreaga a demonstrat ca nu este asa. O Romanie unita. O Romanie solidara. O Romanie umana. Asta vad in ultimele vreme. O Romanie pe care eu nu am cunoscut-o. O Romanie cu care as vrea sa fac cunostinta.

Oameni buni, tot ce se intampla acum in Romania este probabil singurul lucru care m-a facut sa povestesc cu mandrie despre Romania. Pentru ca da, sunt mandra. Sunt mandra ca romanii s-au trezit in sfarsit. Mii de romani! Mii de romani isi striga drepturile in toata tara. Si nu numai din cauza tragediei de la colectiv.

Asta e revolutia oamenilor care au inghitit prea multe. Care au tacut malc. Care s-au complacut cu putin si care nu mai pot. E revolutia Romanilor care isi vor tara inapoi. A celor care sunt pregatiti sa lupte pentru un viitor mai bun. Nu cu arme, ci cu liniste. Cu calm, dar cu indarjire.

Nu mai tine. Toata coruptia din Romania nu va mai tine mult. Lumea s-a saturat. Lumea incepe sa vada, sa asculte, sa inteleaga. Iar voi, jigodiilor, nu veti mai avea trai lung. Lumea se alimenteaza cu foamea, cu sperantele pierdute, cu toate lucrurile pe care i le-ati furat. Si va vor invinge, ba, pentru ca v-au mai invins o data si o vor face din nou si din nou pana cand ultimul dintre voi, ba gandacilor, nu va mai fi pe pamant.

Din pacate, trupeste nu pot fi acolo. Insa sufleteste sunt. Sunt acolo cu gandul si cu sufletul si nu pentru ca astept ceva de la Romania. Sper doar ca tuturor oamenilor care mi-au rapit atat de multe sa le fie luat inzecit. Sper sa-mi iau toate lucrurile inapoi  de la ei. Mi-ar fi placut sa fi putut sa le fi luat eu, cu mainile mele, insa nu pot. Imi pun speranta in niste oameni pe care nu ii cunosc si sper ca aia in costume negre sa se trezeasca fara nimic, la fel cum mii de oameni s-au trezit fara vietile pe care le stiau. Si sper ca si copii vostrii sa fie nevoiti sa treaca si ei prin tot ce am trecut noi, generatia pe care incercati voi sa o puneti la pamant. V-ati gasit nasul, ma, pentru ca generatia noastra este prost crescuta si nu stie sa taca.

Hai, cu putere, ca se poate. SE POATE. Continuati tot asa pana cand nu vor mai avea nici o putere asupra voastra. Luati-va inapoi tara, viitorul, visele, sperantele.

O trupa care a pornit totul. 32 de oameni care au inceput o revolutie fara intentie. Sute de victime care nu au nici o idee ca au pornit o revolutie. Si un album care este coloana sonara a acestei revolutii.

12189974_935358279868115_7083747958430440289_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s