Recomandarea săptămânii – Lucifer


Hello, hello! Mă întorc astăzi pe blog (după ore întregi de studiat și foarte mult entuziasm din cauza noilor cărți pe care le-am primit din România astăzi) cu o nouă recomandare, pe care mă țin să v-o fac de câteva săptămâni. Așa cum spune și titlul, săptămâna aceasta vă recomand Lucifer, noul serial produs de Fox.

luciferApărut în Ianuarie, serialul ia cu val topurile, aflându-se deja printre serialele favorite ale criticilor, dar și ale telespectatorilor din întreaga lume. Un fan al serialului sunt și eu. Am devenit fan încă din primele secunde a primul episod.

Îmi aduc aminte că văzusem un trailer prin vară, dar pe atunci nu era oficială lansarea lui. Din câte îmi aduc aminte, din cauză că personajul principal al poveștii este Diavolul, foarte mulți oameni au fost nemulțumiți și au încercat să îi facă pe cei de la Fox să anuleze proiectul, prin diferite petiții și metode ciudate. Însă serialul s-a lansat (cu succes, aș putea spune) în Ianuarie, iar de atunci Lucifer ia cu asalt lumea întreagă.

Mă bucur extraordinar de mult că nu s-a anulat serialul și sper să nu se anuleze niciodată. M-am îndrăgostit de el de la început. Lucifer este exact genul de serial care îmi place mie. Mister, fantasy, mituri, thriller, o polițistă cu care nu se joacă nimeni și un personaj principal greu de egalat. Care se întâmplă să fie… Diavolul în persoană. Buuuh, v-ați speriat, nu?lucifer morningstar

Ei bine, dați-mi voi să vă spun că Lucifer Morningstar este unul dintre cele mai bune personaje cu care am avut plăcerea de a face cunoștință până acum. Cred că îi cunoașteți deja povestea, dar dacă nu, am să v-o spun eu pe scurt. Lucifer era preferatul lui Dumnezeu, până într-o zi când Dumnezeu s-a supărat pe el și s-a hotărât să îl trimită în Iad, să facă pe șeful acolo. Numai că Lucifer, fire nestăvilită cum este, se hotărăște într-o zi că s-a plictisit de Iad și își ia o vacanță în Los Angeles. Și aici începe povestea serialului nostru. Lucifer deține un club și își face de cap în fiecare seară, netemându-se de pedepsele Iadului.Nimeni nu îi poate rezista. Până la urmă… he’s the devil! Până într-o zi, când Lucifer asistă la o crimă și cunoaște o detectivă care se pare că poate să reziste farmecelor lui. Asta îl intrigă pe al nostru Diavol, și de aici pornește o adevărată aventură alături de polițista îndrăzneață.

Povestea este foarte interesantă și captivantă, iar până acum cazurile pe care Lucifer și Chloe au trebuit să le rezolve mi-au plăcut. Însă și mai mult îmi place felul în care cei doi le rezolvă. Mai certându-se, mai flirtând unul cu altul, luptându-se cu sentimentele de ură și cu atracția reciprocă, cei doi reușesc să rezolve fiecare caz pe care îl au. Bineînțeles, uneori mai intervine și Lucifer cu puterile lui supranaturale, iar asta face ca serialul să fie încă și mai bun.

Ok, cred că ați înțeles că ador povestea și scenariul. Însă personajul principal, el mi se pare veriga puternică al acestui serial! Fără el, cu siguranță serialul nu ar mai fi la fel!

lucifer morningstar 2Lucifer este extrem de… șarmant, puternic, sexy, convingător, simpatic, amuzant, deștept, întunecat. Ador partea lui jucăușă, dar la fel de mult îmi plac și momentele în care își arată adevărata natură și devine mai… diabolic. Până la urmă, el este Diavolul! Faptul că refuză, pur și simplu, să facă ce i se spune, îl pune în câteva situații dificile, din care reușește să iasă cu un zâmbet șarmant și o replică amuzantă. Ce să spun, exact genul de personaj care îmi place mie! Ca să nu mai vorbesc de actorul care îl întruchipează, Tom Ellis. Nu s-ar fi putut găsi actor mai bun decât el pentru a-l juca pe Diavol.

Până la ora actuală, au ieșit 4 episoade și eu aștept fiecare episod cu sufletul la gură. Pot spune că Lucifer a ajuns în vârful topului cu serialele mele preferate, declasând ușor serialul The Flash, care până acum a fost serialul meu preferat. Însă cine îi poate rezista diavolului, nu? Haha!

Fiecare episod are ceva special și dezvăluie ceva despre personajul principal și povestea lui. Întorsăturile de situație din fiecare episod mă fac să stau cu sufletul la gură și îmi oferă un motiv să vreau să mă uit și la episodul următor. Nu că mi-ar trebui alt motiv pe lângă personajul principal. 😉

Dacă căutați un serial diferit, cu un personaj principal… special, să spunem, mult umor și crime din plin, atunci trebuie să încercați Lucifer. Vă garantez că nu veți regreta! Uitați-vă la el și dacă nu căutați un nou serial. Uitați-vă la el oricum ar fi, merită din plin!

Vă las mai jos trailer-ul, în caz că nu v-am convins eu.

Ah, accentul ăla…

lucifer poster

Advertisements

4 thoughts on “Recomandarea săptămânii – Lucifer

  1. Nu știu, am văzut primul episod, dar nu m-a impresionat prin nimic până acum. Mi s-a părut a fi doar un Christian Grey mai puțin obsedat de sex. Am zis că o să mă uit la următoarele să văd dacă se schimbă ceva și merită să continui.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s