Crăciun fericit!


merry-christmas
Și uite că este cea mai frumoasă zi din an, Ajunul Crăciunului! Aceasta este cu siguranță una dintre zilele mele preferate din an. Nu datorită cadourilor, nici a mâncării, ci pentru că, pentru câteva zile, lumea este plină de magie. Oamenii sunt mai relaxați, mai veseli, cuprinși de atmosfera sărbătorilor. Sărbătorile de iarnă mi se par de o frumusețe incredibilă pentru că am impresia că timpul se oprește în loc pentru câteva zile și toată lumea se apropie într-un fel ciudat, aduși împreună de spiritul Crăciunului. Am așteptat zilele acestea încă de pe 28 Decembrie 2015 și sunt extrem de entuziasmată că în sfârșit A VENIT CRĂCIUNUL.

Înainte de a începe ultimele pregătiri, vreau să aloc câteva minute pentru a vă ura un Crăciun fericit, plin de lumină, fericire, momente memorabile, relaxare, zâmbete, râsete și, bineînțeles, cărți bune! Și toate acestea alături de cei dragi. Sper să lăsați la o parte tensiunile și conflictele din timpul anului și să petreceți aceste sărbători cu oamenii cei mai dragi vouă. Vă rog să nu uitați că, indiferent de ce se întâmplă, cel mai important lucru de pe lumea aceasta este Dragostea. De multe ori ne lăsăm acaparați de viață și de lucrurile neimportante care, în ochii noștrii, par mai mari decât sunt. Crăciunul este ocazia perfectă de a ne aminti care sunt lucrurile importante și, credeți-mă, ele sunt mai aproape și mai ușor de dobândit decât am crede.

Așadar, dragilor, sper ca acest Crăciun să fie începutul unei perioade pline de magie. Sper să împărtășiți momente incredibile cu cei dragi, să mâncați bine și cu cap, să vă relaxați și să fiți voi. Crăciun fericit!

P.S.: Am auzit că vine Moșul în seara asta. Ce i-ați scris în scrisoare? 🙂

 

 

Advertisements

4 thoughts on “Crăciun fericit!

  1. Ai dreptate. Macar pentru cateva zile, zilele minunate ale Craciunului, sa lasam la o partetreburile si grijile care ne apasa tot restul anului si sa fim mai iertatori, mai intelegatori si mai apropiati de cei care conteaza.
    Craciun fericit, fata frumoasa si talentata, si fie ca 2017 sa iti aduca macar 98% din ceea ce iti doresti!

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s